(Em)Power vrouw

Vind jouw kracht door te verbinden

Voor wie?

Voor ambitieuze vrouwen die willen groeien als persoonen op werk, zodat ze gebalanceerder & professioneler in hun schoenen staan en meer bereiken in kortere tijd.

Je bent voortvarend aan je carrière begonnen en krijgt goede beoordelingen. Je collega’s waarderen je en weten je te vinden als ze vragen hebben. Jij hebt echt een leuke baan. Je weet hoeveel je kan bereiken als je vanuit je eigen kracht werkt, als je vol energie aan dat nieuwe project begint en ideeën vanzelf komen.  Kortom, het gaat lekker.

Maar de laatste tijd is er toch iets veranderd. De realiteit is soms anders, deadlines volgen elkaar op en door politieke agenda’s van anderen ben je je eigen agenda een beetje uit het oog verloren.

In plaats van aan het einde van de dag nog energie te hebben om lekker te koken en te sporten, zak je het liefste in een hoekje op de bank. En hoewel je je elke dag weer voorneemt om nu echt te starten met dat ene stuk waar je al lang mee bezig had moeten zijn, halen alle verzoekjes en vele meetings je weer in. Je begint je te storen aan sommige collega’s die de zaken anders aanpakken dan jij en vindt het moeilijk om actief iets aan te doen.

Aan koffietjes drinken met je leukste collega’s kom je minder toe de laatste tijd en je werkplezier is ook niet meer wat het is geweest. Plotseling betrap je jezelf op gedachten als; is dit nog wel wat ik wil? 

Tijd maken voor deze onrust blijf je uitstellen, want het is nu al druk genoeg. Misschien na de volgende deadline?

Maar wat nou als…

je met een groep vrouwen met dezelfde vragen als jij over dit soort thema’s in gesprek kan gaan en tegelijk praktische opdrachten krijgt aangereikt om weer vanuit jouw authentieke ik te gaan handelen? Jouw omgeving hoeft niet te veranderen om verandering teweeg te brengen, je kan het zelf!

Hi, ik ben Nina!

Coach en trainer bij Empowered by Nina. Ik help vrouwen om weer meer in verbinding te komen staan met zichzelf, zodat jij met meer zelfvertrouwen in het (werkende) leven staat. Dat doe ik door middel van coaching, maar ook in groepsverband.  

Maar in verbinding staan met jezelf is ook voor mij niet altijd vanzelfsprekend geweest. Als iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en gevoelig is voor haar omgeving, was het ook voor mij niet altijd makkelijk om mijn eigen gevoel te blijven volgen.

Naast mijn werk als coach, werk ik al 10 jaar in het bedrijfsleven waarvan het grootste gedeelte van die tijd als consultant/ adviseur. Enorm leuk, omdat ik elke keer bij nieuwe bedrijven aan de slag mag, nieuwe mensen kan ontmoeten en veel waarde kan toevoegen. Maar dat had ook een keerzijde. Mijn drive naar kwaliteit en ambitie zorgden ervoor dat ik steeds meer in mijn hoofd ging leven in plaats van in mijn hart.

En in 2016 realiseerde ik me dat ik niet langer op deze manier wilde werken. Ik besloot het roer om te gooien en mijn hart een evenredige plek te geven in mijn (werkende) leven in plaats van hoofdzakelijk mijn hoofd. En dat heeft me meer gebracht dan ooit gedacht!

Ik krijg meer positieve reacties van de mensen met wie ik samenwerk, ik ervaar meer vrijheid in mijn werk om mijn eigen agenda te bepalen, ik werk efficiënter en krijg meer voor elkaar in minder tijd. Naast mijn rationele vermogens en cognitieve vaardigheden zet ik mijn intuïtie in en vertrouw ik op mijn talenten. En dat wil ik ook voor jou!

Je hoeft niet te wachten tot je werkgever voor jou in een coaching programma van honderden euro’s investeert; elkaar helpen en van elkaars wijsheid profiteren is voldoende.

(Em)Power yourself

Wat gaan we doen?

+ Inspirerende masterclasses

In onze masterclasses verbinden we rond een bepaald thema. Er zit ruim voldoende tijd tussen de masterclasses, zodat je ook echt met het thema aan de slag kan. Ik geef je de kennis die je nodig hebt en daarna ga je samen met de andere vrouwen uit de groep aan de slag met gezamenlijke opdrachten.
+ Praktische werkboeken met de opdrachten​
De 7 werkboeken sluiten aan op het thema uit de masterclasses en bevatten zowel praktische opdrachten als opdrachten voor introspectie. Door de combinatie van leren in de groep en jouw eigen beleving haal je het meeste uit dit programma!
+ Community van vrouwen​
In de community kun je 24/7 al je vragen stellen en casuïstiek inbrengen over wat er bij jou gebeurt op de werkvloer. Onderwerpen zijn niet beperkt tot de thema’s die we in de masterclasses bespreken. Het is een besloten groep en we maken afspraken over vertrouwen, zodat je hier oprecht kan delen.
+ Bonus: Q&A sessies met vragen uit de community
Voor de Q&A sessies kun je alle vragen inbrengen die niet bij een sessie horen, andere zaken die spelen dus. Samen met de groep bespreken we deze onderwerpen. Als meerdere deelnemers dezelfde vragen hebben maken we er een bonus masterclass van.
+ Bonus: 1 op 1 coachingsessie
Ervaring leert dat een 1 op 1 coachingsessie echt helpt om tot een diepere laag te komen. Je weet vaak zelf wel ongeveer wat er speelt, ik kan je in deze sessie helpen om nog beter in kaart te krijgen wat je helpt en ook juist wat je belemmert op dit moment. Hierdoor kan je nog een extra verdiepingsslag maken in datgene dat voor jou als persoon belangrijk is.

Het (Em)Power vrouw programma

Vind jouw kracht door te verbinden

Totale waarde = €630,-

Tijdelijk voor €180,-

Heb je een vraag?

Hoe lang duurt een masterclass?
Een masterclass duurt 2 uur en vindt in de avond plaats van 19.30 tot 21.30. We starten de masterclass met een stukje theorie en we gaan aan de slag met concrete oefeningen om dat op onszelf toe te passen. Op basis van ervaring weet ik dat het grootste leereffect in de dialoog met elkaar zit. Daarom is er ook voldoende tijd om juist met elkaar de diepte in te gaan. Natuurlijk is er in de community 24/7 een plek om elkaar vragen te stellen.
Is het programma online?
Het programma is online, alle masterclasses zijn via zoom en ook de werkboeken ontvang je als pdf. Als grote promotor van verbinding ben ik natuurlijk de eerste die mijn best gaat doen om ook iets buiten de online omgeving te organiseren zodra dat weer kan. En hoewel er natuurlijk niks gaat boven elkaar live ontmoeten, is het mijn ervaring dat ook online hele mooie verbindingen kunnen ontstaan!
Tot wanneer kan ik me aanmelden en wanneer beginnen we?
De eerste masterclass is op woensdag 24 februari en het is aan te raden om je voor die datum in te schrijven, zodat je niets mist.
Hoe ziet de community er uit?
In de community kun je 24/7 vragen stellen aan mij, maar vooral ook aan de andere vrouwen die meedoen. Het is een besloten groep in LinkedIn, dus deze is niet zichtbaar in zoekresultaten en wordt ook niet weergegeven in je profiel. Mocht je geen LinkedIn account hebben dan kan je deze gratis aanmaken. De community bestaat uit de andere deelneemsters van het programma, dus vrouwen die dezelfde opdrachten maken en tegen dezelfde casuïstiek aanlopen. En wil jij een powervrouw worden dan zal je af en toe om hulp moeten vragen (en jep, ik weet wat je dacht toen je dat las). Maar ook al is delen en hulp vragen soms spannend, het is mijn ervaring dat zodra iedereen elkaar een beetje kent, het niet anders is dan jouw vriendinnen om advies vragen. Beloofd.
Kan ik ook een losse masterclass doen?
Het is ook mogelijk om een losse masterclass mee te doen over een onderwerp dat je interesseert. We starten de masterclass met een stukje theorie en we gaan aan de slag met concrete oefeningen om dat op onszelf toe te passen. Op basis van meerdere sessies weet ik dat het grootste leereffect in de dialoog met elkaar zit. Daarom is er ook voldoende tijd om juist met elkaar de diepte in te gaan. Als je alleen een losse masterclass meedoet, heb je helaas geen toegang tot de community en kan je ook geen gebruik maken van de andere bonussen die beschikbaar zijn voor het hele programma. Wil je meedoen aan een losse masterclass, gebruik dan niet het aanmeldformulier op deze pagina, maar stuur een mailtje naar nina@ninasyogacoaching.nl
Voor wie is (Em)Power vrouw bedoeld?
(Em)Power vrouw is bedoeld voor hoogopgeleide vrouwen, werkzaam in het bedrijfsleven of je werkt in een situatie waarin je daaraan kan relateren. Het is voor vrouwen die willen en durven te delen, een ander willen helpen en elkaar willen supporten, maar bovenal het meeste uit zichzelf willen halen.

Testimonials

Resultaten coaching

Nog twijfels of andere vragen?  Laat dan je gegevens achter en dan neem ik contact met je op, zodat we samen kunnen kijken of dit bij je past.