Coaching

Waar ik in geloof? Leven vanuit je kracht door verbinding te maken met jezelf. En ik geloof dat iedereen dat kan, als je maar leert om te luisteren.

Coaching gaat over jou. Het is een gestructureerd proces, waarbij jij een bepaald doel voor ogen hebt wat je anders zou willen. Samen formuleren we dat doel en bepalen we de stappen die jij wilt zetten.

Soms vergeten we dat we eigenlijk al weten wat we moeten doen, omdat we afgeleid worden door de omgeving om ons heen en vertrouwen op zaken die gepresenteerd worden als feiten. Met behulp van alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen jaren, zet ik je graag weer in jouw kracht!

Begin vandaag nog

Plan een Mini Coaching

Plan een gratis mini coaching van drie kwartier als wij elkaar niet eerder hebben ontmoet. In dit gesprek kan jij je vragen stellen en geef ik je een aantal tips om mee aan de slag te gaan. Het gesprek verplicht je nergens toe en is vooral bedoeld om jou te inspireren.

Begin vandaag nog

Plan een Mini Coaching

Plan een gratis mini coaching van drie kwartier als wij elkaar niet eerder hebben ontmoet. In dit gesprek kan jij je vragen stellen en geef ik je een aantal tips om mee aan de slag te gaan. Het gesprek verplicht je nergens toe en is vooral bedoeld om jou te inspireren.

Empower Coaching

Ben jij altijd bezig met alle ballen in de lucht te houden? Sta je altijd ‘aan’? Vraag je je soms af wat je nog van het leven wilt? Of twijfel over je huidige baan? Twijfel je vaak over wat de juiste keuze is?

Met Empower Coaching help ik vrouwen die zich herkennen in dit soort vragen. Ik help je met reflecteren op waar je staat en waar je naar toe wilt. Vervolgens creëren we een gestructureerd proces met praktische tools en oefeningen om daar te komen.

Yoga Coaching

Met Yoga Coaching brengen we rationeel denken en intuïtief voelen samen. Afhankelijk van jouw behoefte en vraag zal een deel van de sessie uit een coaching gesprek bestaan en een deel van de sessie uit (yoga) oefeningen.

Verandering vergt zoveel voelen, de woorden die je gebruikt zijn slechts ondersteunend. Je voorstellen wat je wilt is minstens zo belangrijk als de kennis die je hebt opgedaan. In onze sessies gebruiken we beiden elementen ter ondersteuning van jouw proces.

Hi, ik ben Nina

CEO en Founder van Empowered By Nina, en ik deel graag al mijn tips op instagram. Volg me als je meer wilt weten!

Alles in je inbox?

Hi, ik ben Nina

CEO en Founder van Empowered By Nina, en ik deel graag al mijn tips op instagram. Volg me als je meer wilt weten!

Of liever alles in je inbox?