Empower Coaching

Van je steeds afvragen naar hoe het anders kan, naar zelfverzekerd jouw eigen pad volgen.

coach amsterdam persoonlijke ontwikkeling

Voor wie?

Voor werkende vrouwen die willen groeien als persoon en op werk, zodat ze krachtiger in hun schoenen staan en meer vanuit hun eigen gevoel  besluiten nemen.

Resultaten coaching

Vriendinnen en collega’s beschrijven je als gezellig, enthousiast en sociaal. Iemand op wie je kan bouwen en die haar verantwoordelijkheid neemt. Een sterke vrouw. Maar ze zien niet altijd hoe hard je werkt en dat het soms best lastig is allemaal. Dat je wel heel veel ballen in de lucht moet houden en soms een beetje te stoer doet.

Ergens geloof je dat het makkelijker moet kunnen. Dat er een vrijer leven bestaat, waarin zaken minder moeilijk zijn. Waarin er meer tijd is voor jou. Je zou graag meer vanuit je eigen kracht en gevoel willen leven & werken. Minder twijfelen over besluiten, en zelfverzekerder zijn. Maar je weet nog niet helemaal hoe.

Op werk worden er misschien wel trainingen en programma’s aangeboden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Maar die zijn meer gericht op het ontwikkelen van jouw minder sterke punten, in plaats van jouw authentieke zelf naar voren te laten komen.

 

Vragen waar je mee zit zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe hou ik het vol om al die verantwoordelijkheden naast elkaar te managen?
  • Hoe kan ik zonder schuldgevoel de laptop om half 6 dichtklappen?
  • Kan ik slimmer en efficiënter werken waardoor het wel naast elkaar past?
  • Hoe beperk ik mijn stress? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik niet de hele tijd “aan” sta?
  • Hoe ambitieus ben ik eigenlijk? En wat wil ik nog met mijn leven? Is dit de baan die bij me past?
  • Als ik wel carrière wil maken, wat voor iemand wil ik dan zijn?
  • Hoe leef ik mijn leukste leven?
  • Hoe kan ik meer doen wat me gelukkig maakt? Hoe kan ik meer doen wat ik zelf wil?
  • Hoe ontdek ik wat ik echt wil?

Een succesvolle vrouw is in jouw ogen “iemand die met volle overtuiging doet wat ze doet, daar goed in is, haar kwetsbaarheden durft te laten zien, haar energie goed kan verdelen, een gunfactor heeft en authentiek is. En dat kan dus net zo goed een CEO als een huisvrouw zijn.”

Stel nou dat…

We samen kunnen werken aan keuzes maken vanuit jezelf. Zodat jij het lef hebt om jouw eigen pad te volgen. Meer jezelf kan zijn en echte verbinding kan maken met anderen. Ik weet dat je nog steeds liever op je hoofd vertrouwt dan op je hart en dat het misschien spannend is om dat anders te gaan doen. Maar wat nou als ik je beloof dat we met praktische tools aan de slag gaan, zodat jij zelf kan sturen op het resultaat?

Hi, ik ben Nina!

Coach en trainer bij Empowered by Nina. Ik help vrouwen om weer meer in verbinding te komen staan met zichzelf, zodat jij met meer zelfvertrouwen in het (werkende) leven staat. Dat doe ik door middel van coaching, maar ook in groepen [link].  

Maar in verbinding staan met jezelf is ook voor mij niet altijd vanzelfsprekend geweest. Als iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en gevoelig is voor haar omgeving, was het ook voor mij niet altijd makkelijk om mijn eigen gevoel te blijven volgen.

Naast mijn werk als coach, werk ik al 10 jaar in het bedrijfsleven waarvan het grootste gedeelte van die tijd als consultant/ adviseur. Enorm leuk, omdat ik elke keer bij nieuwe bedrijven aan de slag mag, nieuwe mensen kan ontmoeten en veel waarde kan toevoegen. Maar dat had ook een keerzijde. Mijn drive naar kwaliteit en ambitie zorgden ervoor dat ik steeds meer in mijn hoofd ging leven in plaats van in mijn hart.

En in 2016 realiseerde ik me dat ik niet langer op deze manier wilde werken. Ik besloot het roer om te gooien en mijn hart een evenredige plek te geven in mijn (werkende) leven in plaats van hoofdzakelijk mijn hoofd. En dat heeft me meer gebracht dan ooit gedacht!

Ik krijg meer positieve reacties van de mensen met wie ik samenwerk, ik ervaar meer vrijheid in mijn werk om mijn eigen agenda te bepalen, ik werk efficiënter en krijg meer voor elkaar in minder tijd. Naast mijn rationele vermogens en cognitieve vaardigheden zet ik mijn intuïtie in en vertrouw ik op mijn talenten. En dat wil ik ook voor jou!

Begin vandaag nog

Plan een Mini Coaching

Plan een gratis mini coaching van drie kwartier als wij elkaar niet eerder hebben ontmoet. In dit gesprek kan jij je vragen stellen en geef ik je een aantal tips om mee aan de slag te gaan. Het gesprek verplicht je nergens toe en is vooral bedoeld om jou te inspireren.

Ik vraag je niet om 45 minuten op een yoga matje te gaan liggen, ik geef je praktische tools waar je meteen mee aan de slag kan.

Wat kan je van mij verwachten?

+ Hulp met reflecteren op waar je staat en waar je naar toe wilt

+ Een gestructureerd proces om naar deze doelen toe te werken, vooraf uitgewerkt en een basis van mijn ervaring

+ Praktische tools en opdrachten om naar deze doelen toe te werken

+ Een community met gelijkgestemden, zoals in het programma (Em)Power vrouw

+ Iemand die zonder oordeel en vanuit verbinding naar je luistert en je kan helpen met verbanden leggen.

Heb je een vraag?

Uit hoeveel sessies bestaat een traject?

Nadat we samen een gratis Mini Coaching hebben gedaan heb ik me een goed beeld van jouw vraag kunnen vormen. Op basis daarvan doe ik een voorstel met een aantal sessies waarvan ik denk dat het bij je past. De meeste trajecten zijn ongeveer 6 sessies.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?

Er zitten ongeveer 3 weken tussen de sessies. Dit geeft jou de tijd om aan de slag te gaan met de opdrachten en de stappen die we samen zetten in de praktijk toe te passen. Een coach traject is altijd op maat gemaakt voor jou, dus in overleg kunnen we hiervan afwijken.

Ik wil graag snel meters maken, kan dat?

Indien jouw vraag zich er voor leent is er een mogelijkheid om twee keer een dagdeel met jouw vraag aan de slag te gaan, een Coach Intensive programma. We bespreken dit in ons kennismakingsgesprek, dus geef het aan als dit iets is wat voor jou belangrijk is.

Hoeveel tijd kost het me buiten de sessies om?

Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de coach vraag die jij bij mij neerlegt, maar over het algemeen is 2 uur per week voldoende. Soms bespreken we ook opdrachten die gericht zijn om een aanpassing te maken in jouw routine.

Waar vindt de coaching plaats?

Coachen doe ik in Amsterdam of Utrecht, bij jou thuis of wandelend, of online.

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom COVID is het mogelijk om de sessie in te korten en alleen het gespreksgedeelte samen te doen. De bijbehorende oefeningen krijg je dan op video. 

Kan ik met meerdere thema’s tegelijk aan de slag?

Ja, dit kan zeker. Afhankelijk van hoe de thema’s met elkaar verbonden zijn zal ik je een op maat gemaakt voorstel doen dat bij jou past, zodat je het resultaat kan behalen dat jij wenst.

Is dit iets voor jou?

Plan nu meteen een gratis Mini Coaching

Plan een gratis mini coaching van drie kwartier als wij elkaar niet eerder hebben ontmoet. In dit gesprek kan jij je vragen stellen en geef ik je een aantal tips om mee aan de slag te gaan. Het gesprek verplicht je nergens toe en is vooral bedoeld om jou te inspireren.

Nog twijfels of andere vragen?  Laat dan je gegevens achter en dan neem ik contact met je op, zodat we samen kunnen kijken of dit bij je past.